joi, 11 februarie 2016

Cadouri inedite pentru ocazii speciale

minimecraft statueta
"- Mmm, ma mai iubesti, dragule?
- Da!
- Mult?! :D
- Daa!
- Cat de mult?
- Atat de mult incat, daca nu mi-ai face tu o surpriza similara de ziua noastra, mi-as comanda singur de la MiniMeCraft o statueta personalizata cu chipul tau si as aseza-o pe birou sa te vad toata ziua. Ba nu, mi-as lua chiar doua, sa am una si pe noptiera, sa-mi stampar dorul si s-adorm cu ochii la tine in fiecare seara in care nu esti langa mine!
- Wow! Si... cam cum ar arata statuetele, in ce ipostaza m-ar infatisa?
- Prima, cea de birou, te-ar infatisa stand pe Facebook. Hai, nu lua foc acum, stii bine ca pierzi juma' de zi butonand telefonul, oriunde ai fi. Sau una proband rochii albastre in fata oglinzii, alta juma' de zi, prin mall-uri!
- Ee, sa nu exageram, iubi!
- A doua, mm, a doua... as vrea sa fie cu tine in rochita aceea rosie, vaporoasa, stii tu care... lunga pana sub fundulet... Si cu tocurile tale cui... Ah, sa-mi pulseze tampla cand mi-oi aseza capul pe perna."

Suna frumos, haios si romantic, a? Cum ar fi sa primesti de Valentine's Day o statueta cu chipul persoanei dragi si pe care s-o asezi aproape de tine, s-o vezi mereu? Ma gandesc ca-i o idee tare faina si un cadou original, totodata.

Daca esti in plop si duci lipsa de idei de cadou pentru ea de Ziua Indragostitilor, indiferent daca alegeti sa o sarbatoriti in stil occidental pe 14 februarie, adica de Valentine's Day sau o serbati in stil traditional romanesc, pe 24 februarie, de Dragobete, poate ca n-ar fi rau sa te gandesti sa ii oferi o statueta in dar. De ce?! Ia uite ce avantaje ar fi:

  • e 100% originala, personalizata cu chipul tau sau orice altceva vrei tu;
  • e model unicat, se sculpteaza special pentru tine si EA;
  • ocupa un spatiu redus si are o inaltime de 13-18 cm, cam cat o banana;
  • se intretine usor, fiind creata din rasini; se sterge doar cu o carpa umezita cu apa, apoi cu una uscata;
  • daca vrei sa-i atasezi statuetei si telecomanda sau sticla de bere... atasezi! Doar vrei sa fie cat mai aproape de imaginea ta, nu?! Nu te gandi ca poate n-au cei de la MiniMeCraft modelul tau de telecomanda. Le dai o poza cu ea si ti-o vor crea.
  • ai livrare oriunde-n lume; daca iubitica ti-a plecat la cules de capsuni, gandeste-te cata bucurie o sa ii faci daca o sa te vada-n fiecare seara cu berea-n mana privind-o de pe noptiera cand revine de la dus, ostenita dupa o zi de munca! ;)
  • alegi singur pozele pe care le trimiti cand dai comanda si eviti riscul ca statueta ta sa semene mai mult cu Gheorghe din deal decat cu tine. Alegi acele poze care chiar te reprezinta si iti subliniaza trasaturile. Chiar si cand mananci seminte la meci sau ti-ai pus (singur!) coarne de bou. Cam asa:
creare cadou statueta personalizata
  • vremea tablourilor apune incet, e mult mai placut sa te mangaie pe obraz in varianta  de caricatura sculptata decat sa te priveasca imortalizat in 2D; trasaturile sunt mult mai accentuate, mai vii, se transmite mai multa emotie.

Hai, gata, prea multe detalii. Fuguta si da comanda, ca s-o primesti in timp util. Se livreaza cam in 30 de zile, daca nu-i prea complicata. Bafta si sper ca alegi bine modelul, sa capeti macar o ciorba de limba de "Indragostitilor's Day". Pana atunci, casca bine ochii sa nu calci pe bec si sa-ti faca EA cadou o statueta cu soacra-ta. Mai mare pedeapsa nu ai putea primi. Ca doar n-o sa-i arunci darul!

PS. Daca nu te mai incadrezi in timp pentru Sarbatoarea Amorezilor, da comanda de o statueta pentru 8 Martie, pregateste-te din vreme, sa nu te surprinda Martisorul si pe tine cum surprinde iarna autoritatile in fiecare an! ;)

PPS. Daca ai ratat si Martisorul, nu-i niciun bai. MiniMeCraft iti poate crea o statueta personalizata pentru orice ocazie speciala, oricand in timpul anului, sa poti oferi un cadou de aniversare, onomastica, la absolvirea facultatii, la un botez, petrecerea burlacilor sau a burlacitelor, nasteri si inmormantari, taieri de turta si ruperi de mot (ah, cred ca era invers aici :D ), divort ori parastas, pentru o seara de gala ori concursuri cu premii, intoarceri din armata sau de la serviciu din multinationale etc. Cu siguranta mai gasiti ocazii deosebite pentru a darui astfel de cadouri de suflet, memorabile, trebuie doar sa indrazniti sa alegeti ceva unic si cu folosinta indelungata, sa-i surprindeti pe oamenii dragi.

*Articol cu inspiratie BlogAwards si MiniMeCraft

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hei, nu plecati inainte de a-mi spune doua vorbe! Pentru mine conteaza parerea voastra! :)